21 Aralık 2014 Pazar

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır...





Merhaba Eylül Ay'ından beridir oğlum ve ben şehir dışına pek çıkamamıştık . Burda havalarda Güneşli olunca sevgili eşim gökkuşağımı ve beni Alıp Mudanya'ya götürdü.hem deniz Havası alalım hem de denizin nimetlerinden yararlanalım diye :)

Boşuna dememişler tebdil-i mekanda ferahlık vardır diye . Arabanın koltuğuna oturur oturmaz ruh halim Değişti bi içim rahatladı . Malum evde bir bebek olunca yapılan ev işlerinin sayısı da artıyor hatta bazen gün içinde sürekli tekrarlanıyor :)) misal bebeği yere yatırıyorsunuz yerde debeleniyor oynuyor dağılıyor sonra sıkılınca onu kaldırıyorsunuz etrafı topluyorsunuz düzenliyorsunuz çok değil yarım saat sonra o oyuncaklar gene dağılıyor sonra gene toplanıyor gene gene gene ....aynı şey mutfak , yatak odası , varsa bebek odası için de geçerli :) e hal böyle olunca erkek ne kadar işten koşa koşa eve pijamaları çekip iki seksen dinlenmeye geliyorsa biz kadınlarda aynı oranda ve istekte evden uzaklaşma isteğine bürünüyor hava da çok güzelmiş ayol e hadi biyerlere gidip kaçamak yapalım diye başlıyoruz mıkırdanmaya :)) neyse ki bizimki fazla me'letmedi evdeki halimi görünce acıdı zaar :)). Aldı götürdü bizi Sağolsun . Bazen insanın ilacı gerçekten mekan değiştirmek , değişik enerjilerin olduğu yerlere Katılmak olabiliyor. Değişik insanlarla tanışıyorsunuz misal yemek yediğimiz mekanda yan masadaki güzel anne ile tatlı bir 'anne Dayanışması ' içine girip sonrada bebeklerimizin Arasında 1 gün OLDUĞUNU öğrenmemiz bile yeni açılan bir muhabbet nedeni olabiliyor.ya da Sabahı her zamanki gibi evimizde değil de küçücük bi pansiyonun denize açılan penceresinde karşılamak insanı gerçekten rahatlatan ve ihtiyacı olan bir şey gerçekten .

Özellikle bebek bakma gibi ağır Sorumluluğu olan insanların ruh halleri bazen acınası hale gelebiliyor hem bebeğimiz için hem kendimiz ve eşimiz için arada Sırada böyle küçük kaçamaklar yapmak cidden çok güzel bir şey hem bebekle de ayrı bir keyifli oluyor o kadar da kötü değil en fazla benim gibi geceniz biraz uykusuz geçer o kadar . Güzel bir hafta sonundan çıkarak mutlu bir hafta geçirmem dileğiyle güzel olumlu enerjimi sizlere de yolluyor ve böyle tatlı kaçamakları da Şiddetle tavsiye ediyorum.

Sevgiyle kalın ...

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar