1 Ağustos 2015 Cumartesi

Kadinsal durumlar

Şuan kuafördeyim. Akşam arkadaşlarımızın düğünü var ve onun bahanesiyle fön çektiriyorum. Ne kadar özlemişim kendim için özel bir şeyler yaptırmayı. 
Çocuk olmadan önce de bu konularda gevşek davranırsım fakat sametin doğumuyla beraber kendimi baya boşladığımı şuan anlıyorum. 
Tamam motive olmak , moral kazanmak sadece kuaföre gidip saç yaptırmakla ya da avm gidip para harcamakla olmaz. Çocuğu anneanne ya da babaanne ye kakışlayıp evde hiçbir şey yapmadan da sessizliği dinleyip malak gibi yatabilirsiniz ama kadınız işte abi en pasaklımız ( ben ) bile arada istiyorken böyle şeyleri diğerleriniz ne yapsın ? 
Bu tarz şeyleri adet haline getirmeli en azından 2 haftada bir fön ayda bir pedikür filan yaptırbilmeli insan . Her şeye zamanımız var ama kendimize yok  maalesef . Bu da hep kendini 2. Plana atmaktan kaynaklanıyor . Sonra zama. Geçince de ' ah ulan ah !! Benn gençliğimde böyle miydim? Gahrettiniz beni uleynn diye dövünürüz . ' 

Kendimize vakit ayırmamız lazım , bu dolu , yırgun , 7/24 çalışan kafaları az buçuk rahatlatmamız şart !


4 yorum:

Unknown dedi ki...

Ya ben de her gittiğimde öyle diyorum, daha sık gelmeli, güzelmiş falan... Ama olmuyo yaaa...

Ogrenen Anne dedi ki...

Çiğdem merhaba, uzun süredir sesin çıkmıyor, umarım iyisindir! Sevgiler..

Unknown dedi ki...

Merhaba çok çok teşekkür ederim . Çok yoğun ve yorgun bir 3,5 ay geçirdim . Biraz modum düştü zorlamadan kısa bır ara vermek istedim ama en azından seni ara ara okumayı bırakmadım . Çok etkilendiğim ama yorum yapmay bile mecalim olmayan yazıların oldu:) bir isteksiLik söz konusu genel manada ama bomba gibi dönücem inşllah taslaklarımı hazırlıyorum ve tekrardan ilgilenip bu yorumu bıraktığın için çok teşekkür ediyorum . Sevgiyle kal

Unknown dedi ki...

Tabiki tesekkurler

Popüler Yayınlar