27 Nisan 2015 Pazartesi

Ben bu hayatta en çok ...

Bazen hayatin girdabında günler günleri kovalar,zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın ya ;işte öyle zor bir anımda düştüğünde içime ,durup dururken gülümsetmeni ,ortada hiç bir şey yokken ağlatmanı sevdim . Ve içimde olduğunu ilk öğrendiğimde zıp zıp zıplayarak babanın boynuna atılışımı sevdim . En zor zamanlarımda sana tutunmayı, her krizin içinden seninle nefes almayı sevdim. Berbat geçen bir günün ardından kafanda milyon tane düşünce varken olumsuzluk, umutsuzluk, korku, öfke, acı varken dönüp bir an beşiğinde herşeyden bi haber masumca uyuyuşunu görünce uzaklaşıpseninle  birlikte yükselmeyi sevdim.

Ama biliyor musun ? Aslında ben bu hayatta en çok ANNE olmayı sevdim . 
Belki daha kaygılı, daha korkak, daha içli daha yorgun oldum ama gene de pes etmeden senden şikayet etmeden yaşadım . Ve öyle de yaşamaya devam edeceğim . Belki beni çok zorlayacağın sinirimi zıplatacağın dönemlerin olacak ama ben asla sana arkamı dönmeyeceğim . Of bu çocuğu keşke yapmasaydım diye egoistçe sızlanan "anne"lerden olmayacağım!!!

Gülüşün ömrümün hep baharda kalmasını sağlayacak, ışıltılı gözlerin Bana umut verecek ... Ve zor yıllar seninle daha kolay geçecek oğlum . 

Güzel günler göreceğiz .

**çok çok çok zor zamanlardan geçtiğinizde bi durup evladınıza olan aşkınızı düşünün . Ona bakın onu görün onu izleyin . Sarılın öpün . Daha yolun başında olduğunuzu yapacağınız çok şeyiniz olduğunu düşünün ve gelecekle ilgili güzel planlar yapın . . İyi gelecektir . 

Peki ya siz bu hayatta en çok ne olmayı sevdiniz ????

4 yorum:

Nar Hanım dedi ki...

Rabbim huzurla sağlıkla büyütmeyi, ana babasına ve vatanına hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin. Amin

Unknown dedi ki...

Çok amin :)) teşekkürler

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim .. Uğrarım :))

Tuğba Turhan dedi ki...

Dünyanın en tatlı en güzel şeyidir anne olmak Allah herkese tatdirsin bu duyguyu Allahım seni de bebeğini de nazarlardan korusun

Popüler Yayınlar